Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Wilo, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Wilo ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Scouting Wilo.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Scouting Wilo ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Wilo. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Wilo zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Scouting Wilo. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Scouting Wilo hier direct van! Heb je meer vragen? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Scouting Wilo weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting Wilo is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Scouting Wilo niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Scouting Wilo
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12540

Een kleine greep deelnemende webshops

Privacy- en cookiebeleid
Het privacy- en cookiebeleid van Sponsorkliks is hier te raadplagen.